keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Näyttelyvuoden alku

Team. E.On ollut huikee näyttelyvuoden alku.

Tampereen kaksi päiväisissä kansainvälilissä näyttelyissä huikein saavutus oli Huiman sunnuntain BEST IN SHOW VOITTO.Aivan mieletön saavutus!! Paljon onnea vielä Marika ja Rami. Tähdet ei loista jollei niistä pidetä hyvää huolta ja osata tuoda taidolla esille. 



Lauantai oli Brädin päivä.Sillä Brädi oli ROP JA RYP 3. Tuomari lumoutui Brädin huikeisiin liikkeisiin. ONNEA vielä Taru. Kasvattajaluokka oli molempina päivinä rop ja lauantaina aina BIS 2 KASVATTAJA.



Näyttelyt jatkuivat Helsingissä. Menestys oli jälleen aivan mieletön sillä rotumme nostettiin jälleen BIS sijalle. Tällä kertaa se oli vetreessä kunnossa lähellä veteraani ikää lähestyvä MULT VALIO E.Nightwis. Tara oli näyttelyn BIS 2. Muutoinkin päivä oli kasvattieni loistoa Gran Brix JUNIORI BIS Oli Ben ja Huima päivän JUNIORI BIS 2. Rotu kehässä urokset sijottui pu1-4 ja nartuissa 1-2. Kasvattajaluokka hienosti rop kasvattaja. 




Kiitos jälleen hienoista näyttely päivistä team .E. Kasvattajana on ilo nähdä kuinka hyvin pidätte huolta kasvateistani. Yhteistyössä on voimaa!!